header

Građevinska limarija

Žljebovi Putak gradnja d.o.o. Građevinska limarija Putak gradnja d.o.o. bavi se proizvodnjom i ugradnjom građevinske limarije, kako na velikim objektima u suradnji s građevinskim tvrtkama tako i na obiteljskim kućama na zadovoljstvo njihovih vlasnika. Zahvaljujući širokom području iskustava, novije potrebe klijenata i visoko profesionalno znanje naših stručnjaka temeljni su za razvoj još bolje kvalitete naših usluga.


Limarski poslovi

Limarski poslovi uključuju rezanje i krojenje lima, njegovu obradu savijanjem da bi se oblikovao u proizvod građevinske limarije kao što su žljebovi, cijevi, veterslajsne, zidni limovi, razni profilirani te falcani pokrovi. Kompletni program proizvoda za ugradnju građevinske limarije uz ostvarivanje zahtjeva i potreba naših kupaca ne bismo mogli kvalitetno i brzo ostvariti bez suvremenih automatskih limarskih strojeva koje posjedujemo u našem proizvodnom procesu.


Zbog toga možemo uz kvalitetu izrade ostvariti dakako brzinu izrade i obrade građevinske limarije, jer je vrlo kratak proces od izmjere za potrebe izrade građevinske limarije Vašeg objekta, do izrade potrebnih proizvoda. Nakon toga naši stručnjaci vrlo brzo i kvalitetno postavljaju te proizvode na Vaš objekt. Od moderne obiteljske kuće do stambenog objekta, bilo da se radi o sanaciji postojećeg objekta ili novogradnji u zadnje vrijeme vrlo je traženo pokrivanje krova limenim pokrovima. Bilo da se radi o falcanim ili profiliranim limovima, svako pokrivanje krova možete oblikovati bez poteškoća prateći ljepotu zadanih kontura.
Različite boje zaštitnog sloja od plastike u rasponu čitave palete boja u RAL-u, daju limu dopunsku zaštitu protiv korozije, a Vama lijep vanjski izgled krova, koji ostaje nedirnut tijekom godina. Također postoji mogućnost kombiniranja boja krova s bojom fasade koji Vašoj kući daje dodatnu ljepotu. Izuzetno je značajno da u istoj boji lima na pokrovu, izrađujemo i žljebove, cijevi, veterlajsne i zidne limove i ostalo potrebno za kompletan sustav zaštite Vašeg objekta od procurijevanja, a nakon postavljanja nije potrebno gotovo nikakvo održavanje. Za sigurnije funkcioniranje jedino se preporučuje uklanjanje skupljenog lišća (ukoliko ima u blizini krova drveće) i nečistoća jedno ili dva puta godišnje.


Cjelokupni sustav limenih pokrova, žljebova, cijevi i ostale građevinske limarije izrađene u našem pogonu proizvodi se u čitavoj paleti boja limova u RAL-ovima koje su dostupne na hrvatskom tržištu.

mob. 091/2346-166

tel. 01/2346-153

mob. 091/2346-153
091/2346-163

email. limarijaputak@gmail.com

adresa. Gorice 57, 10 000 Zagreb

kroviste krov